ARTISTS / Coffee Kids Vibe

Coffee Kids Vibe

Gode vibrationer til kaffens børn!

 

Kendte musikere udgiver musik til fordel for kaffens børn. Hen over efteråret vil Kasper Winding, Thomas Blachman og Cæcilie Norby udgive musik til fordel for børn og unge i kaffens hjemland. Overskuddet af salget går til udvalgte projekter i Syd- og Mellemamerika og Tanzania, der hjælper kaffens børn og unge til en bedre fremtid. For at komme i den rigtige stemning har de tre musikere indspillet nyt musik, specielt til dette projekt. Den 19. september udkommer første musiknummer komponeret og indspillet af Kasper Winding til Coffee Kids Vibe, som første del af en serie på tre numre. Andet nummer i rækken er komponeret af Thomas Blachman og udkommer d 24. oktober. Tredje nummer er af Cæcilie Norby og udkommer d. 18. november.

 

Coffee Kids Vibe er sponsoreret af Baresso Coffee. Musikken vil være tilgængelig som download på Itunes og som Iphone app fra d. 19. september, hvor man vil kunne lytte til musikken, læse om projektet og kunstnerne. 

 

Overskuddet fra salget vil dels gå til den internationale hjælpeorganisation, Coffee Kids, som har til formål at forbedre livsvilkårene for de børn og deres familier, der arbejder på kaffeplantagerne særligt i Mellem og Sydamerika. Og dels til arbejdet på Mlimani Sumawe Secondary School i Tanzania, som ligger i nærheden af kaffeplantagense, Shangri-La Estate i Tanzania.

Køb første nummer af Kasper Winding på Itunes

ALBUMS

Released
19. September 2011

Coffee Kids Vibe vol. 1

Kasper Windings bidrag til velgørenhedsprojektet 'Coffee Kids Vibe' udkom d. 19. september. 'Autumn is Here' hedder nummeret, og er tilgængeligt via Coffee Kids Vibe Iphone app, hvor du vil kunne lytte til musikken, læse om kunstnerne samt om Coffee Kids Vbe støtteprojekterne. App'en kan downloades fra App Store. 'Autumn is Here' er også tilgængeligt som Itunes download.

Released
24. October 2011

Coffee Kids Vibe vol. 2

Thomas Blachmas bidrag til velgørenhedsprojektet 'Coffee Kids Vibe' er udkom d. 24. oktober. 'The American Tourist' hedder nummeret, og er tilgængeligt via Coffee Kids Vibe Iphone app. 'The American Tourist' er også tilgængeligt som Itunes download.

'The American Tourist' er en symfonisk suite - et soundtrack fra en film, som Thomas Blachman er ved at lave. Nummeret er indspillet med DRs Symfoniorkester.

Released
18. November 2011

Coffee Kids Vibe vol. 3

Cæcilie Norbys bidrag til velgørenhedsprojektet 'Coffee Kids Vibe' er udkom d. 18. novemer. 'Little Wonder' hedder nummeret, og er tilgængeligt via Coffee Kids Vibe Iphone app. 'Little Wonder' er også tilgængeligt som Itunes download.

Little Wonder er en cover-version af et David Bowie nummer - nu arrangeret i en ny energifyldt udgave af Cæcilie Norby.

Press & info

Iphone App

Hent og læs mere om Coffee Kids Vibe app i

App Store

Hovedsponsor

Læs om hovedsponsor og Coffee Kids Vibe på

www.baresso.dk

Coffee Kids

Læs mere om hjælpeorganisationen, Coffee Kids på

www.coffeekids.org

Mlimani Sumawe Secondary School

Læs mere om Mlimani Sumawe Secondary School på

Facebook

PRESS

Coffee Kids Vibe - 19.09.11

View PDF in

Gode vibrationer til kaffens børn!

Coffee Kids Vibe Vol. 2 - 24.10.11

View PDF in

Coffee Kids Vibe Vol 2 - Thomas Blachman

Coffee Kids Vibe Vol. 3 - 18.11.11

View PDF in

Coffee Kids Vibe Vol. 3 - Cæcilie Norby